Gamla bilder väcker minnen!

Hej! Nu sitter jag här och kollar igenom massa "gamla" bilder från i somras och ojj vad jag saknar det. Tittar bland annat på bilderna som jag tog i Åland. När man ser gamla bilder så börjar man tänka på hur roligt man egentligen har haft det.
 
Även bilderna från Ekenäs väcker roliga och härliga minnen. Jag funderar såå mycket på hur roligt vi hade när vi åkte ut med båten till skärgården och grillade och åt gott. Eller alla fina bilder som även är tagna. som t.e.x solnedgångar, bryggor, stenar, klippor och stränder listan skulle kunna bli hur lång som helst! 
 
Men man kan ju heller inte klaga för att nu har det faktist kommit en hel del snö! Och det är hur fint som helst på dagarna. Kyligt och kallt som en riktig vinter ska vara. Nu på torsdagen är det ju äntligen 1 december vilket innebär att man får börja öppna adventskalendern. I år har jag en HARIBO och så har vi även julklappskalender. 
 
 
 
 
 
 
 
Tack för att du läste!

Update!

Hej! det har hänt massa roliga saker sen jag bloggade sist. Bland annat att det faktist kom en hel del snö och det var så himla kul. Men just nu finns det inte en enda liten snöflinga kvar "Finlandsvinter"..... Men i alla fall. Pappa var i Tyskland förra veckan och när han kom hem hade han med sejj lite Victoria Secret stuff, en parfym och tre
läppglans.
I skolan har vi även börjat planera julfesten och teatern, vår teater heter "Huvudsaken är att man är frisk" Jag spelar Nobban. Jag har även tittat klart femte säsongen av Pretty litle liars så sjukt bra serie! Proven är slut hade mitt sista prov förra veckan. Nu på fredag är det lilla jul så sjukt roligt och shit vad veckorna går fort nu snart är det ju jul! 

 
 
Bildresultat för pretty little liars season 5
 
Tack för att du läste!

Sommaren är över!

Hej! Nu börjar det bli kallt väldigt kallt. Imorse var det hela 12 grader Brrr..... Isklallt asså. Idag var jag faktist första gången och åkte skridskor här på åkern. Jag var även ute och fotograferade lite så här kommer lite bilder!
 
 
 
MYS!
 
Tack för att du läste!